Ett charmigt ställe som ger allt du kan önska dig.

Våga semestra i Sverige

Nu när det är kallt och vinter än, så kanske det är svårt att tänka semester i Sverige. Många känner att nu vill de fly vintern och få värme och sol. Därmed är det många som också bokar sådana resor. Men, det är minst lika bra att semestra i Sverige. Det oavsett årstid. Så klart att är det sol och annat du vill ha så är sommaren bästa tiden, men Sverige har även sin charm när den står i vinterskrud. Ett tips är att boka hotell i Kullaberg. Där finns ett spa, som är perfekt att njuta av när snön yr utanför.

Planera sommaren

Om du hellre upplever Sverige under sommaren, så är det inte fel att ändå börja planera för det redan nu. Många ställen blir uppbokade tidigt. En sak som många exempelvis redan bokar ett år i förväg är Gotland, då det är meddeltidsvecka. Det är ju så att när saker är poppis, då går det snabbt åt boende och annat. Så det gäller att veta vad du vill göra och sedan boka det i god tid.

Föredrar du vintersemester?

Årstiden vi har nu, den passar perfekt om du gillar att åka skidor och vill ha en vinterresa. Även här kan det vara uppbokat på många platser och skidorter, men det är alltid värt att kolla upp om det kanske finns plats ändå. 

Sverige är som sagt fantastiskt och vi behöver inte åka långt för att uppleva nya saker.  

3 Jan 2020