Ett charmigt ställe som ger allt du kan önska dig.

Smart ha en extra reseförsäkring

Om du är ute och reser och då gärna lite längre tid, så kan det vara värt att ha en extra reseförsäkring. Om du har en hemförsäkring, så ingår det oftast en reseförsäkring i den. Men den gäller bara för de 45 första dagarna du är borta. Ska du vara borta längre så kan det vara bra att teckna en extra. Du kan jämföra olika alternativ på Crediwizz. Det så att du hittar en bra som passar dig. 

Bra att ha skydd under resan

Om något sker under resan, som en olycka eller sjukdom och du inte har en försäkring, så kan det bli väldigt dyrt för din del. Det är därmed bra att kolla upp vad du har för slags reseförsäkring i din hemförsäkring och se vad den ger. Om det är så att du behöver komplettera den så går det att göra med en separat reseförsäkring. Du bör ha med så att du får rätt skydd för det mesta. Allt från avbeställningsskydd till akut sjukvård eller borttappat bagage. 

Jämför olika försäkringar

Det är alltid bra att jämföra olika saker och företag som erbjuder dem mot varandra. Det eftersom det är då du kan hitta bäst pris på det du behöver. Det gäller oavsett om du ska köpa ny tv eller köpa en extra försäkring för resan. Kolla noga upp vad som ingår och vad det kostar och om det tillkommer kostnader eller inte. 

20 Apr 2021