Ett charmigt ställe som ger allt du kan önska dig.

Upptäck Bolivia och La Paz

Ockelbo i all ära, det är vackert här. Men det finns även fler platser i världen som är väl värda att upptäcka. Om du planerar att ta semester snart så rekommenderar jag dig att besöka La Paz i Bolivia. Detta är världens högst belägna huvudstad. Denna stad ligger i Anderna, 3600 meter över havet. I La Paz består befolkningen främst av indianer. Denna stad är en viktig knutpunkt för flyg och för järnvägar. Du tar dig enkelt till Chile och Argentina här ifrån. Bolivia som land är mycket vackert och du kan se världens högst belägna navigerbara sjö så väl som att åka skidor på deras skidort som även den är världens högst belägna. De har även en golfbana som även den klassas som världens högst belägna. Detta vackra land går att besöka året om, men har som finast väder mellan maj och september. Boka en resa till detta land redan nu på Inca.se.

Var aktsam

Om man läser reseinformation för Bolivia så rekommenderas försiktighet. Det kan inträffa både det ena och andra. Genom att boka en resa med ett välrenommerat företag som Inca Tours så kan du undvika dessa fällor.

Boka resa med Inca Tours

Om du finner Bolivia spännande och intressant som resmål,samt vill få en organiserad resa så ska du boka en rundresa med Inca Tours. De kommer att ge dig en resa som du kommer att minnas länge framöver. Med dem får du en semester som heter duga.

26 Jan 2016