Ett charmigt ställe som ger allt du kan önska dig.

Garanterat sol på semestern

Varför inte se till att ha garanterat sol på sin semester? Hur kan man det? Hur kan man garantera att man får sol och vackert väder på semestern? Jo man flyttar till Mallorca, eller Ibiza under sommarmånaderna. Då är man garanterad sol. Att köpa hus på Mallorca, eller en härlig semesterlägenhet med stor altan är fullt möjligt för oss svenskar. Där finns nämligen en svensk hus- och bostadsmäklare som känner till alla utredningar och licenser som behövs för att kunna bli ägare till ett semesterhus eller bostad.

Renoverar enligt dina önskemål

Det är fullt möjligt via Lavin Estates att få köpa en lägenhet som är i renoveringsbehov och få den renoverad efter dina önskemål. Du kan även förvärva en tom tomt och låta bygga nytt hus med Lavin Estates. Då bestämmer du helt och hållet allt från grunden och får stöd och råd av Lavin Estates. De kan all spansk byråkrati som är förknippat med husbygge på Mallorca och Ibiza. Varför inte satsa på ett stor hus med rum för barn och framtida barnbarn och på så sätt få garanterad sol för många, många semestrar framöver?

Lägenhet med nattliga nöjen

Vill du inte ha ett helt hus, utan bara en härlig lägenhet med stor utealtan, går även det att ordna. Lavin Estates har olika objekt som du kan titta på i lugn och ro. Som skandinav behöver man heller inte oroa sig för att sakna sällskap, på Mallorcas och Ibizas många städer och orter finns många europeer och skandinaver. Framför allt Mallorca har upplevt en renässans som svensk turistort.

25 Aug 2017