Ett charmigt ställe som ger allt du kan önska dig.

Från småorten till kontinenten

Ockelbo är mycket - mysigt, trevligt, gemytligt, charmigt, lugnt och trivsamt. Vad Ockelbo inte är är stort, högt och nära till Europas sus och dus. Det är däremot Malmö. Sedan öresundsbron öppnade i början av millenniet har Malmö lockat till sig väldigt mycket nytt folk. Det är en strategisk punkt - och en väldigt trevlig sådan. Man har investerat i Malmö genom att bl.a. bygga Turning Torso, som är Skandinaviens högsta byggnad. 

Turning Torso

När jag besökte Skåne sist så gav jag mig i vinn om att åka upp i Turning Torso. När man kommer från en småort som Ockelbo så känns sådant kittlande. Jag ville se hur långt ögat nådde uppifrån de vridna fönstren. Jag bestämde mig för att förlägga en liten konferens jag ändå skulle anordna i självaste Turning Torso - en liten extra twist på en helt vanlig konferens förvandlar det alldagliga till något extraordinärt. Ibland är det så mycket enklare att skaffa lite krydda i tillvaron än man egentligen tror.

En fantastisk upplevelse

Jag kontakta Sky High Meetings som erbjuder konferenslokaler på 53:e och 54:e bvåningen i Turning Torso och allt var helt perfekt - och mer därtill! Vilket bemötande! Vilka lokaler! Vilken teknik som fanns tillgänglig! Och vilken otrolig utsikt! Om det är något jag verkligen skulle vilja rekommendera den som ska hålla en konferens i Skåne inom den närmaste tiden så är det att förlägga den i Turning Torso. Särskilt om ni, som jag, kommer från en småort i inlandet. Skåe i allmänhet känns väldigt modernt och inspirerande, tycker jag. 

Kontakta Sky High Meeting här.

24 Sep 2016