Ett charmigt ställe som ger allt du kan önska dig.

Förberedelser inför semestern

Semestertiderna kryper allt närmre och de flesta av oss gör upp planer inför hur vi ska spendera den lediga tiden vi får med vår familj på bästa tänkbara sätt. Många väljer att resa, antingen inom Sverige eller utom. Ockelbo är till exempel ett mysigt ställe att koppla av på.

Välj rätt barnvagn

När man reser runt en hel familj så finns de miljoner saker att hålla koll på från leksaker till mat, blöjor, sovtider, solkrämer och kläder i största allmänhet. Också finns ju alla de där nödvändinga sakerna som vilken barnvagn man ska ha med sig, huruvida en bärsele är aktuell och vad som redan finns på plats dit man ska resa.

Mycket fokus läggs på just barnvagnen, med all rätt. En barnvagn är en småbarnsförälders kanske allra viktigaste tillbehör. Många barn kan sova i sina barnvagnar och då fungerar de även som säng, det är väldigt praktiskt. Har man fel barnvagn kan man dock få motsatt resultat, den blir mer än börda än ett hjälpmedel.

En barnvagn som vunnit många popularitetstävlingar de senaste åren är Bugaboon. Bugaboo vagnen kommer i flera olika modeller och finns även som syskonvagn. Bugaboo Donkey är möjligen den mest omtyckta av alla Bugaboo vagnar och passar väldigt bra som just resevagn - men också som standardvagn hemma på orten.

För familjer med två små barn, eller kanske rent av tvillingar, så är Bugaboo Donkey Duo ett fantastiskt alternativ - allt och alla får plats, men man tar inte så mycket plats. Kolla in proffsbutiken Pyret & Snäckan för mer info om Bugaboo DOnkey Duo och alla andra fina barnvagnar de säljer.

1 Jun 2016