Ett charmigt ställe som ger allt du kan önska dig.

Dags att köpa nya möbler

Möbler är något som finns i varje hem och även på pensionat. Att bo på pensionat ska kännas lite som hemma. Ibland kan det dock behövas att man förnyar hemmet eller pensionatet. Att investera i ett nytt soffbord eller en matgrupp från WeGot är något vi rekommenderar. WeGot är nämligen en möbelaffär som finns både på nätet och med en egen butik i Malmö. De har bra möbler av bra kvalitet samt till mycket bra priser.

Handla möbler online

WeGot har ett stort utbud i sin webbshop. Du hittar allt från sängar till soffor och andra möbler där emellan. Beställer du online så får du en snabb leverans samt 14 dagars öppet köp. WeGot har även inredning som du kan komplettera dina möbler med. Du hittar lampor, mattor, speglar och mycket mer.

Du kan som sagt beställa allt online men är du i närheten av Malmö så rekommenderas ett besök i deras stora butik. Den är på 1200 kvm. I anslutning till sin butik har de sitt lager som är på hela 10 000 kvm.

Köp möbler och inredning hos WeGot

WeGot har ett stort utbud av inredning, utemöbler och vanliga möbler att erbjuda dig. Det spelar ingen roll vad det är för möbler du behöver du lär hitta det hos dem. Dessutom finns det i alla prisklasser så det kommer att funka för din plånbok. Beställ allt på en och samma gång så blir inte frakten så dyr heller.

19 Feb 2016